Slovenka Mária Kukučová sa na súde zrútila: Nezvládla pohľad na svojho mŕtveho expriateľa

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 19:17 • 2 min
Slovenka Mária Kukučová sa na súde zrútila: Nezvládla pohľad na svojho mŕtveho expriateľa

MALAGA – Proces so slovenskou modelkou Máriou Kukučovou v španielskej Malage pokračuje. Dvadsaťšesťročná Slovenka je obvinená z vraždy milionára Andrewa Busha.

slovakia

left justify in out

Kukučová sa počas súdu zrútila po tom, čo jej sudca ukázal telo Andrewa Busha ležiaceho v kaluži krvi. Zo súdnej miestnosti ju museli vyviesť, aby sa dala dokopy. Pohľad na mŕtve telo svojho bývalého priateľa nezvládla a rozplakala sa.

 

 

Pojednávanie museli na chvíľu prerušiť. Znalec potom opísal ako Andrew Bush 5.apríla 2014 zomrel. Klenotníka zasiahli tri strely, smrteľná bola posledná, ktorú dostal do hlavy.

 

„Ležal tvárou dole na podlahe pri domových dverách. Všade bola krv. Zbraň mal v ľavej ruke,“ opísal na súde policajt, ktorý bol privolaný na miesto činu.

 

Andrew Bush (48) vlastnil a spravoval klenotníctvo v Británii, neskôr sa presťahoval do Španielska. Dvojica sa rozišla približne mesiac pred osudným incidentom.

 

Kukučová podľa svojich slov strávila vo vile sama dva dni a s Bushom sa tam stretla, keď sa vrátil aj so svojou novou ruskou priateľkou Mariou Korotajevovou.

 

Podnikateľ svojej priateľke povedal, aby ho počkala pred domom a s Kukučovou sa začal hádať. Slovenka uviedla, že následne vytiahol zbraň, ktorá potom pri ich následnom zápase vystrelila.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies