Slovenka, ktorá sa vyhrážala prezidentke, skončí pravdepodobne na psychiatrii

NETKY.SK • 20 Február 2021, 13:00 • 2 min
Slovenka, ktorá sa vyhrážala prezidentke, skončí pravdepodobne na psychiatrii

BANSKÁ BYSTRICA - Mladú ženu známu ako Sheilla, ktorá sa vo zverejnenom videu vyhrážala prezidentke Zuzane Čaputovej, zbavili obvinení pre nepríčetnosť. Na miesto za mreže tak pravdepodobne poputuje na psychiatriu.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom denník sme.sk. Sheila Szmereková skončila v putách polície po tom, čo na sociálnej sieti zverejnila video, v ktorom sa vyhrážala hlave štátu Zuzane Čaputovej.

 

Tento jej prešľap pritom nie je jediný. Pred pár rokmi sa preslávila aj škandalóznym videom, na ktorom pomočila Korán. Prokurátor ju chce namiesto väzenia poslať do psychiatrickej liečebne. O jej ďalšom osude bude rozhodovať Špecializovaný trestný súd.

 

Súvisiaci článok: Slovenka, ktorá sa preslávila pomočením a zapálením koránu, sa vyhrážala prezidentke Čaputovej

 

Táto mladá žena podľa portálu sme.sk patrí k najradikálnejším členom zo skupiny extrémistických youtuberov na Slovensku.

 

Szmereková ešte minulé leto protestovala s ďalšími aktivistami vystupujúcich pod názvom Občiansky tribunál Szmereková pred televíziou Markíza v BratislaveVo videách pritom vystupuje nanajvýš agresívne.

 

S pobytom za mrežami má táto Ružomberčanka skúsenosti. Vo väzení skončila už v roku 2017, kedy sa pobila v miestnom bare.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies