Slovanu dnes bude v bránke chýbať Janus

NETKY.SK • 21 Február 2013, 12:41 • 2 min
Slovanu dnes bude v bránke chýbať Janus

Slovanu dnes bude v bránke chýbať Janus - Hokej Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na druhé stretnutie série 1. kola play off KHL proti domácemu Dinamu Moskva (vo štvrtok o 16.

slovakia

left justify in out

Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na druhé stretnutie série 1. kola play off KHL proti domácemu Dinamu Moskva (vo štvrtok o 16.30 SEČ) v základnej zostave bez brankára Jaroslava Janusa. Tréner Rostislav Čada sa rozhodol dať medzi žrďami šancu Branislavovi Konrádovi, Janus bude pripravený na striedačke.

Ďalšou zmenou oproti prvému zápasu v moskovských Lužnikách je absencia Jána Tabačeka, ktorého v druhej obrannej dvojici po boku Tomáša Mojžíša nahradí Ivan Švarný. Center Mário Bližňák sa posunul do prvého útoku k Michalovi Vondrkovi a Michelovi Miklíkovi, Juraj Mikúš bude hrať v strede druhého útoku s Milanom Bartovičom a Romanom Kukumbergom. 

Do zostavy "belasých" sa vracia Marek Svatoš, ktorý nahradí Milana Kytnára. Zahrá si v tretej útočnej formácii s Liborom Hudáčkom a Jánom Lipianskym.

Zostava Slovana na druhý zápas série 1. kola play off proti Dinamu Moskva: 
Konrád - Sersen, Sigalet, Mojžíš, Švarný, Štajnoch, Mihálik - Miklík, Bližňák, Vondrka - Kukumberg, J. Mikúš, Bartovič - Svatoš, Lipiansky, Hudáček - Daňo, Ölvecký, T. Mikúš - Šťastný, Preisinger
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies