Slovanisti narobili v City Arene desaťtisícovú škodu

NETKY.SK • 26 August 2017, 09:13 • 2 min
Slovanisti narobili v City Arene desaťtisícovú škodu

TRNAVA - Tiežfanúšikovia Slovana zanechali uplynulý víkend na Štadióne Antona Malatinského (ŠAM) - City Arene po dueli dvoch odvekých rivalov FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava (1:2) v rámci 5. kola futbalovej Fortuna ligy spúšť, výsledkom ich vyčíňania boli zničené toalety.

slovakia

left justify in out

Vedenie ŠAM už vyčíslilo vzniknutú škodu na viac ako 10-tisíc eur a pracuje na odstránení škôd v sektore hostí, keďže City Arena bude už na budúci týždeň v piatok 1. septembra o 20.45 h dejiskom dôležitého stretnutia slovenskej reprezentácie proti Slovinsku v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2018 do Ruska.


Informuje o tom oficiálny web Spartaka, podľa ktorého sa v súvislosti s výtržnosťami na štadióne začalo trestno-právne konanie.

 

Polícii pri vyšetrovaní pomôže vďaka najmodernejšej technológii aj kamerový systém. Vyšetrovateľ má k dispozícii konkrétne záznamy.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies