Slovanisti dostanú majstrovský pohár po zápase s Nitrou

NETKY.SK • 21 Máj 2013, 10:58 • 2 min
Slovanisti dostanú majstrovský pohár po zápase s Nitrou

BRATISLAVA - Futbalisti čerstvého slovenského šampióna vo futbale ŠK Slovan Bratislava dostanú majstrovskú trofej po ich stredajšom domácom zápase 32. kola Corgoň ligy s FC Nitra.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA informoval manažér pre médiá riadiaceho orgánu dvoch najvyšších slovenských súťaží Únie ligových klubov (ÚLK) Andrej Smatana. Duel na Pasienkoch má stanovený úvodný výkop na 17.30 h a o necelé dve hodiny si budú môcť "belasí" užiť oslavy rekordného siedmeho ligového primátu.

Bezprostredne po stretnutí s Nitranmi bojujúcimi o záchranu odovzdajú slovanistom majstrovský pohár čelní predstavitelia ÚLK. Na slávnostnom akte na Pasienkoch by sa mali zúčastniť aj prezident SR Ivan Gašparovič a prezident Slovenského 
futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik. Hráči, tréneri i členovia realizačného tímu dostanú aj zlaté medaily. 

Bratislavčania majú na čele CL dve kolá pred koncom dlhodobej súťaže nepreklenuteľný sedembodový náskok. Okrem merania síl proti Nitranom nastúpia ešte v záverečnom kole na ihrisku FK Dukla Banská Bystrica.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies