Slovanista Priskin v Podbrezovej očakáva kvalitu z oboch strán

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 11:57 • 2 min
Slovanista Priskin v Podbrezovej očakáva kvalitu z oboch strán

BRATISLAVA - Maďarský futbalový reprezentant Tamás Priskin zo Slovana Bratislava očakáva sobotňajšieho šlágru 25. kola Fortuna ligy 2016/2017 v Podbrezovej kvalitu.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre klubový web "belasých" povedal, že domáca remíza v poslednom zápase Slovana so Zlatými Moravcami výber srbského kouča Ivana Vukomanoviča je už zabudnutá.

 

Podbrezová je najväčším prekvapením ročníka. Dlho sa držala na druhom mieste tabuľky, z ktorého ju na tretiu pozíciu vďaka skvelému jarnému štartu zosadili slovanisti. Tí boli v úvodných štyroch jarných kolách stopercentní, no potom doma nečakane zakopli so Zlatými Moravcami. "Bude to ťažký zápas, to všetci dobre vieme. Dôležité bude pokračovať v tom, čo sme hrali v predchádzajúcich kolách. Škoda remízy so Zlatými Moravcami, ale treba na to už zabudnúť a v sobotu sa pokúsiť vyhrať," citoval ho web www.skslovan.com.

 

Práve Priskin dal dva z celkom dvanástich gólov Slovana do siete Podbrezovej v najvyššej súťaži. Strelecky sa presadil pri domácom víťazstve 3:1 v septembri 2015 a v poslednom kole sezóny 2015/2016 vyrovnával na konečných 2:2. Na Horehroní mu zatiaľ nebolo dopriate, v prvom vzájomnom súboji prebiehajúcej sezóny tam vo vyloženej šanci trafil do žrde. Brankár Podbrezovej Martin Kuciak navyše v tejto sezóne inkasoval len 14-krát. "Oni majú síce najlepšiu obranu, ale my máme na jar vrátane pohárového zápasu najlepšiu ofenzívu. Očakávam kvalitný duel v dobrom tempe. Myslím si, že dôležitý bude prvý gól. Ak ho dáme my, prípadne potom pridáme ešte ďalšie presné zásahy, tak uspejeme. Na tú žrď z predchádzajúceho duelu v Podbrezovej už nemyslím. Pred každým zápasom mám motiváciu skórovať a pomôcť mužstvu k dobrému výsledku. Verím, že mi to tam už teraz padne," dodal 30-ročný útočník.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona