Slovanista Pauschek zrejme do Sparty, opačným smerom Jarošík

NETKY.SK • 14 Jún 2013, 14:39 • 2 min
Slovanista Pauschek zrejme do Sparty, opačným smerom Jarošík

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Lukáš Pauschek v lete zrejme opustí Slovan Bratislava a jeho novým zamestnávateľom sa stane Sparta Praha. Podľa českého denníka Sport existuje až 90-percentná šanca, že sa zrealizuje tento transfer. Opačným smerom, teda na bratislavské Pasienky, by mohol prísť bývalý český reprezentant Jiří Jarošík.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný obranca či stredopoliar Jarošík má bohaté skúsenosti zo zahraničia, pôsobil v CSKA Moskva, FC Chelsea, Birminghame City, Celticu Glasgow, Krídlach Sovietov Samara a Reale Zaragoza. Väčšinou to však boli krátke angažmány v rozmedzí jedného až dvoch rokov a urastený Čech sa nikde nedokázal naplno prepracovať do základnej zostavy. V jarnej časti uplynulej sezóny mal byť výraznou oporou "rudých" na ceste za vysnívaným ligovým primátom, ale po doliečení zranenia stehenného svalu podával rozpačité výkony. Sparta nezískala ligový primát a Jarošík čelil mohutnej kritike takmer zo všetkých strán. Záujem o Jiřího Jarošíka je aj v Austrálii. "Interes prejavili kluby zo Sydney a Melbourne," povedal pre server aktualne.cz hráčov agent Martin Říha.

Dvadsaťročný pravý obranca Pauschek je odchovanec bratislavského Slovana, na konte má už aj štyri štarty v seniorskej reprezentácii. Špecializovaný server transfermarkt.de odhaduje jeho trhovú cenu na 200-tisíc eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies