Slovanista Mészáros sa zranil v pohárovom dueli

NETKY.SK • 17 November 2014, 18:36 • 2 min
Slovanista Mészáros sa zranil v pohárovom dueli

BRATISLAVA - Úradujúci slovenský šampión vo futbale ŠK Slovan Bratislava prišiel na neurčitý čas o svojho krídelníka Karola Mészárosa.

slovakia

left justify in out

Reprezentant SR v kategórii do 21 rokov sa zranil v minulotýždňovom zápase Slovnaft Cupu na ihrisku druholigistu FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa (4:0). Dvadsaťjedenročný rodák z Galanty odohral prvý polčas a pred vynúteným odstúpením stihol dať dva góly a na jeden presný zásah prihral.

 

"Som veľmi vďačný za každý zápas a každú minútu, ktorú na trávniku dostanem. V momentálnej situácii sa teším z každej možnosti byť v tíme. Je fajn, že mi zápas gólovo vyšiel, škoda iba toho, že pre mňa sa skončil príliš skoro. Po sklze domáceho obrancu som sa zranil. Najprv som si myslel, že je to iba výron, no ukázalo sa, že to bude vážnejšie. Momentálne mám na nohe dlahu a viac sa ukáže v utorok. Verím, že to nie je zlomenina a nebudem musieť dlho pauzovať," povedal pre klubový web "belasých" Mészáros. 

 

Bývalý hráč Interu Bratislava či Zlatých Moraviec sa snaží nebrať veci negatívne. "Chcem myslieť pozitívne. Verím, že čoskoro sa budem môcť pripojiť k mužstvu a bojovať o svoju šancu v prvom tíme. Pre každého hráča je podstatné, aby hral čo najviac a inak to nie je ani v mojom prípade," doplnil zakončovateľ osemnásobného majstra SR v ére samostatnosti. 

 

Slovan postúpil v národnom pohári ešte len do 4. kola, v ňom si zmeria sily v stredu 19. novembra s účastníkom druhej najvyššej slovenskej súťaže MFK Skalica. Duel na Záhorí sa začne už o 13.30 h. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies