Slovanista Kubík sa po zranení vrátil na ihrisko

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 11:51 • 2 min
Slovanista Kubík sa po zranení vrátil na ihrisko

BRATISLAVA - Futbalový útočník ŠK Slovan Bratislava František Kubík sa v sobotnom stretnutí predposledného 32. kola vrátil do zápasového diania najvyššej slovenskej súťaže.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák z Prievidze laboroval od začiatku apríla so zranením ľavého členka. Jeho absencia na ligových trávnikoch sa skončila v 61. min domáceho duelu proti Zlatým Moravciam (1:0), keď vystriedal Filipa Oršulu. Bývalého hráča Prievidze, Trenčína, Haagu, Kubaňa Krasnodar, Tavrije Simferopoľ, Arsenalu Kyjev a FC Ergotelis môže tešiť aj to, že "belasí" si pripísali piate víťazstvo v rade.

 

"Bolo cítiť, že mám za sebou dlhú pauzu a herný výpadok. Nastupoval som však v čase, keď sme dali gól, o to ľahšie to pre mňa bolo. Cítim, že ešte potrebujem riadne zapracovať, aby som sa vrátil kondične aspoň tam, kde som bol. Našťastie pre mňa, blíži sa koniec sezóny, budem mať teda dostatok času na poctivú prípravu na nový ročník," povedal František Kubík na oficiálnej internetovej stránke bratislavského klubu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies