Slovanista Baroš nemal pri premiére obavy

NETKY.SK • 23 Január 2015, 11:19 • 2 min
Slovanista Baroš nemal pri premiére obavy

BRATISLAVA - Premiéru v prestížnej Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) si v drese Slovana Bratislava odkrútil vo štvrtok Samuel Baroš. Do bránky "belasých" sa 20-ročný Bratislavčan postavil v siedmej minúte domáceho stretnutia proti Atlantu Mytišči, keď Jaroslav Janus inkasoval dva góly z prvých dvoch striel.

slovakia

left justify in out

"Najskôr som si myslel, že Jaro na ľade zostane, veď za prvý gól nemohol. Ani som neveril tomu, keď mi tréner oznámil, že idem. Ale strach som vôbec nemal. Skôr som sa potešil. Konečne som dostal šancu. Škoda, že to nebola víťazná premiéra,“ povedal po zápase mladý gólman.

 

Samuel Baroš sa na ľade cítil dobre, aj keď sa priznal, že mu počas duelu nevyšlo všetko podľa predstáv. "Prišiel prvý zákrok a po ňom som už nebol nervózny. Navyše som sa v úvode chytil, dlhší čas som nedostal gól. Inkasoval som až v závere," pokračoval gólman slovenskej reprezentácie do 20 rokov na minulosezónnom juniorskom svetovom šampionáte. 

 

Podľa opory Slovana Bratislava v slovenskej extralige juniorov bol štvrtkový duel celkom dobrý. "Až na ten koniec. Neviem si to vysvetliť - dvakrát sme dali gól a dvakrát rýchlo inkasovali. Asi je to v hlavách," doplnil Baroš. Slovanu sa v spomenutom stretnutí podarilo otočiť z 0:2 na 3:2 a viedol aj 4:3, no napokon prehral 4:5. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona