Slovan získal na ročné hosťovanie Lukšíka, Arreola a Kana skončili

NETKY.SK • 29 Jún 2012, 14:18 • 2 min
Slovan získal na ročné hosťovanie Lukšíka, Arreola a Kana skončili

Slovan získal na ročné hosťovanie Lukšíka, Arreola a Kana skončili - Futbal Káder futbalistov Slovana Bratislava pred nadchádzajúcou sezónou vystuží obranca s reprezentačnými skúsenosťami Filip Lukšík. na sústredenie do Rakúska so Slovanom nepocestuje dvo

slovakia

left justify in out

img

Káder futbalistov Slovana Bratislava pred nadchádzajúcou sezónou vystuží obranca s reprezentačnými skúsenosťami Filip Lukšík. na sústredenie do Rakúska so Slovanom nepocestuje dvojica Jairo Arreola a Tawamba Kana, informoval v piatok klubový web "belasých".
      "Guatemalčan Arreola, ani Kamerunčan Kana s nami na sústredenie nepocestujú. Po zápase s Olomoucom sme sa rozhodli, že by neboli lepší ako hráči, ktorých máme momentálne k dispozícií," cituje oficiálny web generálneho riaditeľa Petra Kašpara, ktorý dodal: "Arreola vôbec nie je zlý futbalista a svojimi výkonmi nás presvedčil, no medzitým sme už podpísali zmluvu s Peltierom. Na jeho poste tak vznikol pretlak. Pozvali sme ho totiž na skúšku ešte predtým ako sa vyriešila situácia s Trenčínom, takže sme ho chceli vidieť v akcií. Obaja menovaní by však boli ďalšími hráčmi mimo Európskej únie a mohli by sme prekročiť kvótu. Na trávniku môže byť iba päť takýchto hráčov naraz. Pokiaľ by teda nešlo o hráčov základnej zostavy, nechceli sme zbytočne blokovať dôležité miesto v kádri."
      Lukšík sa so Slovanom dohodol na ročnom hosťovaní. Do Bratislavy prichádza z holandského mužstva Ado Den Haag. Slovan ale pre neho nebude úplnou neznámou, z reprezentácie sa totiž pozná s trénerom Vladimírom Weissom. Dvadsaťsedemročný rodák z Banskej Bystrice už absolvoval s mužstvom aj prvý tréning.
      Slovan odchádza na sústredenie do rakúskeho Klagenfurtu v nedeľu. Prvý prípravný duel je na pláne v pondelok proti Slasku Vroclav. Po návrate do Bratislavy odohrá ŠK generálku v domácom prostredí proti Šali.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies