Slovan získal českého legionára Šveca

NETKY.SK • 7 Jún 2012, 06:40 • 2 min
Slovan získal českého legionára Šveca

Slovan získal českého legionára Šveca - Futbal Po príchode Filipa Hlohovského získal slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava ďalšiu novú tvár do kádra. Stal sa ňou český defenzívny stredopoliar Michal Švec.

slovakia

left justify in out

img

Po príchode Filipa Hlohovského získal slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava ďalšiu novú tvár do kádra. Stal sa ňou český defenzívny stredopoliar Michal Švec. Informoval o tom oficiálny portál bratislavského klubu.
      Talentovaný 25-ročný futbalista má za sebou skúsenosti z českej i holandskej najvyššej ligy, predstavil sa i vo všetkých reprezentačných výberoch svojej vlasti. Odchovanec pražského futbalu prestúpil ako desaťročný do klubu Slavia Praha, kde zažil i svoj debut v českej Gambrinus lige už ako šestnásťročný. V sezóne 2007/2008 získal v drese "zošívaných" majstrovský titul.
      V zime 2008 podpísal český futbalista štyri a polročný kontrakt s holandským prvoligovým klubom SC Heerenveen. Už o rok neskôr sa tešil v drese nového zamestnávateľa zo zisku Holandského pohára. Švec sa zúčastníl na ME hráčov do 19 rokov v roku 2006, ako aj na európskom šampionáte do 21 rokov o sezónu neskôr. Do národného tímu Česka sa dostal v dvoch prípravných stretnutiach v Spojených arabských emirátoch.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies