Slovan zdolal Malkina a spol. 4:3 po sn, Višňovský možno zostane

NETKY.SK • 7 Január 2013, 08:09 • 2 min
Slovan zdolal Malkina a spol. 4:3 po sn, Višňovský možno zostane

Slovan zdolal Malkina a spol. 4 3 po sn, Višňovský možno zostane - Hokej Hokejisti Slovana Bratislava zvíťazili v nedeľňajšom zápase KHL na domácom ľade nad Metallurgom Magnitogorsk 4 3 po samostatných nájazdoch.

slovakia

left justify in out

imgHokejisti Slovana Bratislava zvíťazili v nedeľňajšom zápase KHL na domácom ľade nad Metallurgom Magnitogorsk 4:3 po samostatných nájazdoch.

Slovan sa ujal vedenia 2:0 v úvodnej tretine, keď Lipianskeho útok využil dve presilovky. V druhom dejstve sa domáci ešte zlepšili a súperom nedovolili takmer nič. Prišla však "čierna" 40. minúta a Malkin s Moziakinom za 13 sekúnd vyrovnali na 2:2. V tretej tretiny pridali oba tímy po góle a o triumfe Slovana rozhodol v samostatných nájazdoch Bližňák.

Zverenci trénera Rostislava Čadu sa najbližšie stretnú v utorok o 19.00 h opäť doma s Traktorom Čeľabinsk.

V belasom drese však už bude chýbať obranca Andrej Sekera. Keďže skončila výluka v NHL, vracia sa do svojho zámorského tímu Buffalo Sabres. Do zámoria by mal zamieriť aj Ľubomír Višňovský, no ten dostal od Slovana ponuku na predĺženie kontraktu do konca sezóny a zvažuje, že ju zoberie. Všetko však závisí od rozhodnutia jeho tímu New York Islanders, s ktorým by sa mal spojiť ešte v nedeľu večer.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies