Slovan zakončí prípravu súbojmi so švédskymi súpermi

NETKY.SK • 29 August 2013, 10:54 • 2 min
Slovan zakončí prípravu súbojmi so švédskymi súpermi

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava sa predstaví v závere tohto týždňa fanúšikom v Skalici a v Piešťanoch. Keďže v Slovnaft aréne je v súčasnosti iná akcia, našiel tím Kontinentálnej hokejovej ligy azyl na štadiónoch extraligistov. So Skalicou navyše úzko spolupracuje, tamojší HK 36 je jeho farmou pre KHL.

slovakia

left justify in out

Slovan najskôr v piatok 30. augusta privíta v Skalici švédsky tím Linköping HC, o dva dni neskôr zasa zakončí účinkovanie v tohtoročnej edícii European Trophy súbojom s HV 71. Bratislavčania majú stále šancu na postup na finálový turnaj Red Bulls Salute, ktorý sa uskutoční v decembri. Pred tohtotýždňovými zápasmi sú lídrami tabuľky Južnej divízie, na svojom konte majú zo šiestich zápasov 10 bodov za tri víťazstvá a jednu prehru po samostatných nájazdoch. Zvyšné dva duely prehrali v riadnom hracom čase. Linköping vyhral tri zo štyroch zápasov European Trophy, ktoré nastúpil. Bilanciu 2 výhry, 2 prehry ma zatiaľ HV 71.

Piatkový súboj s Linköpingom sa začína v Skalici o 18.00 h, nedeľňajší s HV 71 v Piešťanoch o hodinu skôr. Dvojzápasom so švédskymi tímami vyvrcholí pre Slovan príprava na druhú sezónu v Kontinentálnej hokejovej lige, ktorú začne v piatok 6. septembra na ľade Donbassu Doneck. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies