Slovan zabrnkal favoritovi na nervy

NETKY.SK • 22 Február 2013, 08:02 • 2 min
Slovan zabrnkal favoritovi na nervy

Slovan zabrnkal favoritovi na nervy - Hokej Oproti prvému zápasu urobil tréner Slovana Rostislav Čada zmenu v bránke, keď dal príležitosť Branislavovi Konrádovi. Vyrovnaný zápas so smolným koncom odohrali vo štvrtok hokejisti Slovana Bratislava.

slovakia

left justify in out

img

Oproti prvému zápasu urobil tréner Slovana Rostislav Čada zmenu v bránke, keď dal príležitosť Branislavovi Konrádovi.

Vyrovnaný zápas so smolným koncom odohrali vo štvrtok hokejisti Slovana Bratislava. V druhom súboji série 1. kola play off KHL podali v moskovských Lužnikoch výkon na hranici svojich možností, no nakoniec prehrali s favorizovaným domácim Dinamom 2:3 po predĺžení. 

Slovan inkasoval prvý gól už v 74. sekunde, keď sa presadil Jakub Petružálek. Tento moment však zverencov trénera Rostislava Čadu nezlomil, ba práve naopak, v druhej tretine predviedli veľmi dynamický výkon a podarilo sa im skóre otočiť. V Malej športovej aréne sa však prekvapenie nekonalo, keď Alexej Sopin dvoma presnými zásahmi rozhodol o triumfe obhajcu trofeje. 

"Prehra o gól nás veľmi mrzí. Myslím si, že v predĺžení sme na tom boli kondične lepšie ako súper. Škoda mojej nevyužitej šance zo 68. minúty. Každopádne, za predvedený výkon sa nemusíme hanbiť,"hodnotil zápas útočník hostí Milan Bartovič.

Oproti prvému zápasu urobil tréner Slovana Rostislav Čada zmenu v bránke, keď dal príležitosť Branislavovi Konrádovi. Ten sa mu za to odmenil viacerými výbornými zákrokmi, ktorými dlho držal svoje mužstvo v hre. "To, že pôjdem do bránky, som sa dozvedel už v stredu po večeri. Som rád, že som dostal šancu," vyjadril sa Konrád. Slovan dlho brnkal favoritovi na nervy a živil svoju šancu na výhru. "Začali sme trochu ustráchane, hneď v úvode sme dostali gól. Našťastie sme sa z toho rýchlo oklepali a v druhej tretine sme sa dokonca dostali do vedenia. V treťom dejstve sme hrali úplne vyrovnaný hokej. V predĺžení sme mali rovnako veľa šancí na rozhodnutie ako súper, bolo to o tom, kto bude mať viac šťastia," pokračoval brankár "belasých".

Konráda najviac škrela situácia zo 72. minúty. Konstantik Kasjančuk našiel pred kruhmi voľného spoluhráča Sopina a ten nekompromisne prepálil brankára, čím rozhodol o výhre Dinama. "Žiaľ, jeden zo spoluhráčov tam zlomil hokejku a prakticky sme hrali oslabení o jedného muža. Bolo to rýchle, vôbec som nevedel, kde je puk. Vycúvali sme za bránku, no súper vrátil puk pred ňu a bol z toho rozhodujúci gól. Škoda," povzdychol si. 

Moskovský tím tak potvrdil rolu favorita a do Bratislavy si vezie dve víťazstvá. "Dinamo hralo výborne, no my sme dnes ukázali, že pri troche šťastia a nejakej pozitívnej konštelácii sa dá s nimi uhrať dobrý výsledok. Verím, že pri kvalitnej defenzíve môžeme s nimi odohrať doma dobré zápasy."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies