Slovan vycestoval na štvorzápasový trip, Šatan chce body

NETKY.SK • 3 Január 2014, 09:17 • 2 min
Slovan vycestoval na štvorzápasový trip, Šatan chce body

BRATISLAVA/MAGNITOGORSK - Hokejisti Slovana Bratislava vo štvrtok ráno odcestovali na štvorzápasový "trip", v rámci ktorého ich čaká prvý súboj už v piatok o 12.00 SEČ na ľade favorizovaného Metallurgu Magnitogorsk.

slovakia

left justify in out

"Tohtoročné sviatky boli skutočne expresné. Trávil som ich čo najviac s rodinou," uviedol prostredníctvom oficiálnej stránky "belasých" útočník Miroslav Šatan. Slovan odohrá v januári v základnej časti KHL až dvanásť stretnutí, z toho osem vonku. "Čaká nás náročný mesiac s poriadnou dávkou zápasov, budeme hrať v podstate stále. V hre je veľa bodov. Verím, že január nás zastihne pripravených a budeme hrať aspoň tak dobre ako v závere roka."

Slovanisti mali vo štvrtok zraz už pred siedmou ráno, nasledoval vyše štvorhodinový let do zasneženého Magnitogorska a bezprostredne po príchode aj tréning v rodisku skvelého ruského forvarda Jevgenija Malkina. Po zápase s Metallurgom čakajú na zverencov trénera Rostislava Čadu na výjazde ešte duely s Traktorom Čeljabinsk, Neftechimikom Nižnekamsk a Salavatom Julajev Ufa. "Musíme sa snažiť bodovať v každom zápase a čo najviac vyhrávať. Do každého zápasu ideme s cieľom vyhrať a z tohto tripu chceme doniesť čo najviac bodov," dodal Šatan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona