Slovan vo Vranove v improvizovanom zložení, cieľom je postup

NETKY.SK • 9 August 2016, 14:13 • 2 min
Slovan vo Vranove v improvizovanom zložení, cieľom je postup

BRATISLAVA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava nastúpia v utorňajšom podvečernom stretnutí 2. kola slovenskej pohárovej súťaže Slovnaft Cupu 2016/2017 na trávniku treťoligového klubu MFK Vranov nad Topľou bez viacerých stabilných hráčov.

slovakia

left justify in out

Podľa informácie na oficiálnej internetovej stránke úradujúceho vicemajstra a aktuálne druhého tímu v tabuľke Fortuna ligy necestovali na východ SR s výpravou brankár-reprezentant Ján Mucha, holandskí legionári Lorenzo Burnet, Joeri de Kamps a Mitchell Schet ani guinejský ofenzívny stredopoliar Seydouba Soumah. K dispozícii nie je Adrián Kopičár, ktorý figuruje vo výbere SR "19" na medzinárodný turnaj do Japonska.


Dočasne poverený tréner ŠK Slovan Vladimír Koník sa bude spoliehať medzi žrďami na dvojicu Martin Krnáč - Dominik Greif, príležitosť v základnej jedenástke by mali dostať niektorí mladí hráči. Do Vranova sa s A-mužstvom "belasých" presunuli okrem spomenutého gólmana Greifa aj Juraj Kotula, Adam Laczkó, Samuel Antálek či Patrik Pinte.


Aj v improvizovanom zložení je cieľom Slovana postup do 3. kola Slovnaft Cupu. "Na zápas vo Vranove sa musíme koncentrovať tak ako na každý iný duel. Každý súper sa na nás chce vytiahnuť a je jedno, či hrá v najvyššej súťaži alebo v tretej lige. Psychicky nám pomohlo víťazstvo v sobotňajšom zápase proti Dunajskej Strede (3:2). Verím, že naň výkonom i výsledkom nadviažeme a potvrdíme úlohu favorita," povedal pre klubový web defenzívny záložník ŠK Slovan Bratislava Richard Lásik.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies