Slovan v závere sezóny aj bez Oršulu

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 09:00 • 2 min
Slovan v závere sezóny aj bez Oršulu

BRATISLAVA - Futbalový bratislavský Slovan nemôže v záverečných troch kolách najvyššej slovenskej súťaže počítať s trojicou ofenzívnych hráčov. Po Tamásovi Priskinovi a Samuelovi Šefčíkovi pribudol na zoznam maródov najnovšie aj Filip Oršula.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný bývalý mládežnícky reprezentant SR sa zranil 20. apríla v derby proti Trnave (4:1). Krátko po príchode na trávnik ho pri zakladaní protiútoku poslal Trnavčan Matúš Čonka zozadu v plnom behu na zem. Oršula mal po páde na trávnik zlomenú kľúčnu kosť a roztrhané ramenné väzivo. Úspešne absolvoval operáciu, v blízkej budúcnosti ho však čaká ešte jeden chirurgický zákrok. Predpokladaná doba liečenia je minimálne tri mesiace.

 

Priskin sa zranil v závere marca počas medzištátneho zápasu Maďarska s Chorvátskom. Poranil si väzy v ľavom kolene a zotavoval sa vyše mesiaca. V týchto dňoch sa zľahka zapája do tréningového procesu Slovana. Devätnásťročný Šefčík si v aprílovom domácom stretnutí s Ružomberkom natiahol sval a po takmer mesačnej pauze sa dostáva späť do tréningu.

 

Slovan tri kolá pred koncom Fortuna ligy zaostáva za vedúcim Trenčínom o päť bodov. "Belasí" v nedeľu na domácom trávniku privítajú práve svojho jediného súpera o majstrovský titul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies