Slovan v Záhrebe s Janusom, bez Murleyho

NETKY.SK • 14 Október 2014, 13:57 • 2 min
Slovan v Záhrebe s Janusom, bez Murleyho

BRATISLAVA - S menšími zmenami v zostave v porovnaní s nedeľňajším domácim duelom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Jokeritu Helsinki (2:4) nastúpi Slovan Bratislava v utorok na ľade Medveščaku Záhreb.

slovakia

left justify in out

Tréner Petri Matikainen nemôže pre zranenie rátať s americkým centrom Mattom Murleym, ktorého v druhej formácii nahradí Mário Bližňák. Jeho miesto vo štvrtom útoku zaujme Patrick White. Obrana zostala nezmenená a chytať bude opäť Jaroslav Janus, no kryť chrbát mu bude Denis Godla. S jedenástimi gólmi najlepší strelec Slovana Ladislav Nagy nastúpi rovnako ako v nedeľu po boku legionárov zo Slovinska - Žigu Jegliča a Roka Tičara.

 

Po súboji v Záhrebe (hrá sa v utorok o 19.30 h) pokračujú "belasí" sériou štyroch duelov v Rusku - v Čeľabinsku, Chanty-Mansijsku, Nižnekamsku a Togliatti. Vo štvrtok 30. októbra o 19.30 h privítajú "belasí" Sibir Novosibirsk. 

Informácie zverejnil oficiálny web Slovana. 

Predpokladaná zostava Slovana na utorkový duel v Záhrebe proti Medveščaku (zdroj: hcslovan.sk): 
Janus (Godla) - Štajnoch, Baranka, Sersen, Sigalet, Foster, Starosta, J. Brejčák - Netík, Surový, Bartovič - Vondrka, Bližňák, L. Hudáček - L. Nagy, Tičar, Jeglič - A. Šťastný, P. White, Lunter 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona