Slovan v Tirane už v utorok 28. 6.

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 17:03 • 2 min
Slovan v Tirane už v utorok 28. 6.

BRATISLAVA - Futbalisti úradujúceho slovenského vicemajstra ŠK Slovan Bratislava odohrajú prvý zápas 1. predkola Európskej ligy UEFA 2016/2017 na pôde FK Partizani Tirana už v utorok 28. 6. od 18.00 h SELČ.

slovakia

left justify in out

Pôvodne mali "belasí" absolvovať v Albánsku tento úvodný súťažný duel novej sezóny vo štvrtok 30. júna. Informácie priniesla oficiálna internetová stránka Slovana s tým, že v dôsledku tejto pohárovej termínovej zmeny sa neuskutočnia plánované dva prípravné súboje s rakúskym SV Mattersburg (pôvodne stanovený dátum duelu 24. 6.) a českým FC Fastav Zlín (malo sa hrať 25. 6. v Akadémii ŠK Slovan v Bratislave-Prievoze).


"Duel prvého predkola Európskej ligy s FK Partizani Tirana, ktorý bol pôvodne plánovaný na štvrtok 30. júna, sa presúva na utorok 28. júna. O zmenu požiadala albánska strana a súvisí s vyťažením štadióna v Elbasane, kde sa zápas odohrá. Hráči sa už momentálne naplno sústredia na utorňajší súboj v Albánsku, čomu sa prispôsobil aj tréningový proces," uvádza sa na klubovom webe Slovana.


Odvetné stretnutie 1. predkola Európskej ligy ŠK Slovan Bratislava - FK Partizani Tirana bude vo štvrtok 7. júla na štadióne v Senici. "Dôvodom je, že na Pasienkoch ešte finišuje letná výmena trávnika. Čas výkopu oznámime po definitívnom potvrdení od UEFA. Pre fanúšikov pripravujeme dopravu do Senice, všetky podrobnosti o spôsobe dopravy včas prinesieme prostredníctvom našich oficiálnych komunikačných kanálov," dopĺňa informácia na internetovej stránke bratislavského klubu.


V prípade, že ŠK Slovan Bratislava postúpi do 2. predkola EL 2016/2017, zmeria si sily s úspešnejším z dvojice úvodného predkola medzi islandským tímom UBK Breidablik a lotyšským mužstvom FK Jelgava.

 

Prvý zápas by odohrali "belasí" 14. júla v domácom prostredí, odvetu o týždeň neskôr 21. 7. na súperovej pôde.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona