Slovan v prípade úspešných dohrávok prezimuje tretí

NETKY.SK • 2 December 2014, 15:26 • 2 min
Slovan v prípade úspešných dohrávok prezimuje tretí

BRATISLAVA - Na futbalistov ŠK Slovan Bratislava čaká v stredu predposledné vystúpenie v jesennej časti najvyššej slovenskej súťaže, domáca dohrávka 10. kola proti FC ViOn Zlaté Moravce. Aktuálne šiesty tím tabuľky Fortuna ligy by v prípade úspechov so Zlatými Moravcami a Trnavou (7. decembra, dohrávka 14. kola) zakončil jeseň na bronzovej priečke, deväť bodov za vedúcou Žilinou.

slovakia

left justify in out

"Nedeľňajšie víťazstvo nad Banskou Bystricou bolo cenné tabuľkovo aj psychicky. Pre zranenia aj iné faktory sme mali veľké problémy so zostavením základnej jedenástky. Za vydretú výhru sme radi, potrebujeme body," ohliadol sa ešte za nedeľňajším triumfom 1:0 v Banskej Bystrici tréner "belasých" Jozef Chovanec. 

 

"Z kádra nám chýba až deväť hráčov. Trpí tým výkon i súhra tímu. Nemôžeme povedať, že výkonnosť by bola bez maródky ideálna, ale súčasný stav majú na svedomí aj zdravotné problémy," dodal na margo zranení Vitteka, Halenára či Soumaha 54-ročný kouč. 

 

V stretnutí s "vojakmi" dostali šancu aj juniori Slovana. Útočník Filip Ďuriš absolvoval premiéru v najvyššej súťaži, nastúpil tiež stredopoliar Adrián Čermák. "Pred týždňom som zapojil aj chlapcov z druholigovej juniorky, ktorým sa skončila súťaž. Sú pred nami ešte ťažké zápasy. Verím, že nás svojou mladíckou drzosťou a odhodlaním poženú dopredu," citoval Jozefa Chovanca web fortunaliga.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies