Slovan v pondelok uvoľnil do predaja na Čeľabinsk zvyšné vstupenky

NETKY.SK • 7 Január 2013, 11:28 • 2 min
Slovan v pondelok uvoľnil do predaja na Čeľabinsk zvyšné vstupenky

Slovan v pondelok uvoľnil do predaja na Čeľabinsk zvyšné vstupenky - Hokej Po dvoch víťazných zápasoch s Avtomobilistom Jekaterinburg (3 1) a Metallurgom Magnitogorsk (4 3 pp a sn) čaká hokejistov Slovana v utorok o 19. 00 ďalší náročný súboj.

slovakia

left justify in out

imgPo dvoch víťazných zápasoch s Avtomobilistom Jekaterinburg (3:1) a Metallurgom Magnitogorsk (4:3 pp a sn) čaká hokejistov Slovana v utorok o 19.00 ďalší náročný súboj. Vo svojej Slovnaft Aréne privítajú momentálne štvrtý tím Východnej konferencie Traktor Čeľabinsk, ktorý zo 41 zápasov vydoloval 76 bodov.

Na tento súboj vedenie Slovana v pondelok predpoludním do siete Ticketportal uvoľnilo posledné vstupenky. "Keďže hostia v nedeľu podvečer oficiálne potvrdili vo svojom sektore prítomnosť približne 80 fanúšikov, zvyšné vstupenky môže HC Slovan v súlade s Hlavou III., ods. 10, čl. 3 Technického reglementu KHL uvoľniť do predaja. Ide o miesta v pravej časti sektoru B11. K dispozícii bude aj niekoľko desiatok vstupeniek v iných sektoroch (B6, B7), ktoré vrátili zmluvní partneri klubu," uvádza sa v stanovisku klubu na jeho webovej stránke.

Vstupenky sa budú dať kúpiť v priebehu pondelka a utorka 7. a 8. januára na predajných miestach Ticketportal. V prípade, že sa dovtedy nevypredajú, zvyšné vstupenky budú aj v deň zápasu v pokladniach Slovnaft Arény od 14.00 h. Cena vstupeniek v dopredaji do všetkých sektorov s voľnými miestami je 16 eur.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies