Slovan v piatok proti Jyväskylä po prvý raz aj so Šatanom

NETKY.SK • 23 August 2012, 14:02 • 2 min
Slovan v piatok proti Jyväskylä po prvý raz aj so Šatanom

Slovan v piatok proti Jyväskylä po prvý raz aj so Šatanom

slovakia

left justify in out

imgPo prvý raz v zostave aj s útočníkom Miroslavom Šatanom sa v piatok v Slovnaft aréne o 18.00 h predstaví Slovan Bratislava v zápase hokejového European Trophy proti fínskemu tímu JYP Jyväskylä. Informuje o tom klubový web Slovana.
      Pre kapitána belasých z minulej sezóny, to bude vôbec prvý súťažný zápas od finále svetového šampionátu v Helsinkách. Dres Slovana si Šatan naposledy obliekol 21. apríla v pamätnom siedmom finálovom súboji play off na ľade Košíc, po ktorom Slovan na ľade svojho rivala oslávil zisk ôsmeho majstrovského titulu. Jeden z najlepších slovenských hokejistov sa so Slovanom na ľade pripravuje od 9. augusta a s vedením klubu podpísal zatiaľ skúšobný kontrakt, aj kvôli tomu, aby mohol okrem tréningov za Slovan odohrať aj zápasy.
      Tréner Rostislav Čada má pred zápasom s fínskym majstrom k dispozícií okrem spomínaného Šatana všetkých hráčov, s výnimkou zraneného obrancu Ivana Ďatelinku. V bránke okrem Branislava Konráda a Ville Hostikku uvažuje nasadiť do jedného z dvoch zostávajúcich domácich zápasov aj talentovaného Jaroslava Janusa. 
      V doteraz odohraných zápasoch sa zatiaľ najviac darilo Petrovi Ölveckému, ktorý v 7 zápasoch zaznamenal dva góly a tri asistencie. Najproduktívnejšími obrancami sú Ivan Švarný s Jonathanom Sigaletom, ktorí majú na svojom konte zhodne dva kanadské body. Najlepším strelcom tímu je so štyrmi gólmi ex-slavista Michal Vondrka. Na presný zásah v príprave stále čaká hrdina siedmeho finálového play off zápasu Libor Hudáček, ktorý však v úvode sezóny laboroval so zranením. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies