Slovan v Moskve podal oficiálnu žiadosť o členstvo v KHL od budúcej sezóny

NETKY.SK • 29 Marec 2012, 12:11 • 2 min
Slovan v Moskve podal oficiálnu žiadosť o členstvo v KHL od budúcej sezóny

Slovan v Moskve podal oficiálnu žiadosť o členstvo v KHL od budúcej sezóny - Hokej Vedenie HC Slovan Bratislava vo štvrtok v Moskve podalo oficiálnu žiadosť o členstvo v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) od sezóny 2012/2013. Ako informuje oficiálna strá

slovakia

left justify in out

img

Vedenie HC Slovan Bratislava vo štvrtok v Moskve podalo oficiálnu žiadosť o členstvo v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) od sezóny 2012/2013.
      Ako informuje oficiálna stránka ligy, predstavitelia KHL okamžite začnú s kontrolou potrebných dokumentov a kritérií na vstup Slovana do nadnárodnej súťaže. Súčasťou procesu je aj návšteva komisie v hlavnom meste Slovenska, ktorá by mala v blízkej budúcnosti preveriť infraštruktúru a zázemie tímu. Po prehliadke vydá rozhodnutie o prípadnej účasti Slovana v najbližšom ročníku súťaže.
      Slovan, rovnako ako HK Poprad, ktorý sa taktiež usiluje o vstup do KHL, už má predbežný súhlas s povolením štartu od Výkonného výboru Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH). Definitívny súhlas VV SZĽH potvrdí až po predložení súhlasného stanoviska riadiaceho orgánu súťaže (Pro Hokej a.s.) a splnení ostatných náležitostí stanovených v článku 6 písm. b) Súťažného poriadku SZĽH.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies