Slovan v Borisove túži po fantázii, radosti a eufórii

NETKY.SK • 26 August 2014, 08:55 • 2 min
Slovan v Borisove túži po fantázii, radosti a eufórii

BORISOV - Šanca futbalistov Slovana Bratislava v utorňajšej odvete play-off o postup do skupinovej fázy Ligy majstrov 2014/2015 na pôde bieloruského BATE Borisov (prvý duel 1:1) spočíva v tom, že "belasí" nemajú čo stratiť. Na pondelňajšej predzápasovej tlačovej besede na to upozornil český kouč úradujúceho slovenského majstra František Straka.

slovakia

left justify in out

"Budeme sa usilovať hrať disciplinovanejšie a ostražitejšie pri štandardkách. Máme silného súpera, ale naša príležitosť je v upínaní sa k výrobe prekvapenia. Bažíme po základnej fáze. Prešli sme dlhou cestou a teraz nás čaká záverečná previerka. Dosiahnutie vytúženého cieľa, to by bola fantázia, radosť, eufória... Keď človek počúva hymnu tejto súťaže, má z toho zimomriavky. Musíme zabojovať, aby sa to opakovalo a prichádzalo aj všetko s tým súvisiace," podotkol Straka podľa webu Naviny s odvolaním sa na BelaPAN. 

 

Na kouča Slovana urobila veľký dojem Borisov Arena: "Veľa som o nej počul a je skvelá! Predstavujem si, že by sme takú mali aj u nás! Dúfam, že čoskoro sa začne výstavba." Súboj sa začne o 20.45 h SELČ, povedie ho skúsený Nemec Wolfgang Stark s asistentmi Mikom Pickelom a Thorstenom Schiffnerom. Slovan má šancu stať sa po 1. FC Košice (účinkoval na jeseň 1997), Artmedii Petržalka (jeseň 2005) a MŠK Žilina (jeseň 2010) štvrtým slovenským klubom, ktorý si zahrá v základnej fáze LM. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona