Slovan už v Španielsku, Pečalka a Dobrotka zostali doma

NETKY.SK • 31 Január 2012, 12:00 • 2 min
Slovan už v Španielsku, Pečalka a Dobrotka zostali doma

Slovan už v Španielsku, Pečalka a Dobrotka zostali doma

slovakia

left justify in out

img

Výprava futbalistov ŠK Slovan Bratislava v pondelok pricestovala do Španielska, kde absolvuje krátke herné sústredenie. V 22-člennom kádri slovenského majstra figurujú aj nové akvizície vrátane brankára Štefana Seneckého a stredopoliara Kamila Kopúnka, naopak zranená dvojica - Mário Pečalka a Martin Dobrotka s mužstvom neodcestovala. Informovali o tom oficiálne zdroje bratislavského klubu.  
      Belasá ekipa sa presunula letecky z Viedne do Valencie s medzipristátím na Malorke, pričom svoj dočasný domov počas 12 dní našla v prímorskom stredisku El Saler. Už v pondelok podvečer absolvovali zverenci trénera Vladimíra Weissa, ktorý len v pondelok ukončil svoje pôsobenie vo funkcii reprezentačného kouča Slovenska, ľahký regeneračný výklus. Od utorka však už začnú naplno "zarezávať" na tréningovom ihrisku, ktoré je priamo v areáli hotela. 
      V stredu o 12.00 h odohrajú belasí v Alicante svoj prvý prípravný zápas na hernom sústredení proti domácemu účastníkovi druhej najvyššej španielskej súťaže Hercules CF. O šesť dní neskôr otestujú belasí čínsky tím Šanghaj Šen-chua, v ktorom pôsobí francúzsky tréner Jean Tigana a naposledy ex-kanonier FC Chelsea Nicolas Anelka. Posledný duel odohrajú slovanisti 9. februára proti ďalšiemu druholigovému španielskemu celku CD Alcoyano. 
      S belasými je v Španielsku na testoch aj ruský stredopoliar Nika Piliev. Naopak, na juh, ale domov do Srbska, zamieril z Bratislavy obranca Marko Marinkovič, ktorý z osobných dôvodov momentálne Slovan neposilní.  
      Káder Slovana Bratislava na sústredení v Španielsku:
      Brankári: Peter Gabriš, Matúš Putnocký, Štefan Senecký
      Obrancovia: Mamadou Bagayoko, Erik Čikoš, Radek Dosoudil, Marián Had, Peter Jánošík, Jiří Kladrubský, Kristián Kolčák, Lukáš Pauschek
      Stredopoliari: Adrián Čermák, Erik Grendel, Kamil Kopúnek, Marko Milinkovič, Nika Piliev, Igor Žofčák
      Útočníci: Juraj Halenár, Karol Meszáros, Ondřej Smetana, Ákos Szarka, Filip Šebo

      Zostávajúci program zimnej prípravy:
       1.2. prípravný zápas (Hercules Alicante - II. liga)
       7.2. prípravný zápas (Šanghaj Šen-chua)
       9.2. prípravný zápas (CD Alcoyano - II. liga)
      10.2. koniec sústredenia
      15.2. Lombard Papa – Slovan Bratislava
      18.2. Slovan Bratislava – Spartak Myjava.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies