Slovan už nepočíta s Čikošom, v prípade Vitteka rozhodne jeho kondícia

NETKY.SK • 28 Jún 2018, 17:04 • 2 min
Slovan už nepočíta s Čikošom, v prípade Vitteka rozhodne jeho kondícia

BRATISLAVA - Slovenský futbalista Erik Čikoš v lete opustí ŠK Slovan Bratislava. S vedením klubu sa nedohodli na predĺžení spolupráce. Čikoš prišiel k "belasým" vlani, v Slovane pôsobil aj v rokoch 2011- 2015. V uplynulej sezóne odohral 14 zápasov.

slovakia

left justify in out

"Erik je správny chlap, stopercentný profesionál a pre Slovan vždy odviedol maximum. Čochvíľa však bude mať 30 rokov, pričom naším zámerom je mať na pozícii „číslo dva“ mladého potenciálneho hráča. Na jeho poste máme Jurija Medveděva, ktorý je vo výbornom veku a bude sa zlepšovať. Erikovi sa v júni končí zmluva, pričom sme sa s ním korektne rozlúčili a popriali mu všetko dobré v kariére i osobnom živote," povedal na oficiálnom webe viceprezident Slovana Ivan Kmotrík mladší.

Nejasný je osud útočníka Róberta Vitteka. Aj 36-ročnému bývalému slovenskému reprezentantovi končí kontrakt. Podľa Kmotríka ml. jeho ďalšie pôsobenie v tíme závisí od fyzickej pripravenosti: "Rovnakú situáciu sme riešili aj pred rokom. Umožnili sme mu trénovať s mužstvom, čo využil, a o to ľahšie sa nám potom podpisoval nový kontrakt, keď sme vedeli, v akom je stave a kondícii. Očakával som, že aj teraz sa zapojí do tréningového procesu, počas toho by sme mohli priamo rokovať o pokračovaní spolupráce. Som otvorený rokovaniam, avšak za adekvátnych podmienok vzhľadom na Robovo zápasové vyťaženie v minulej sezóne."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona