Slovan už má nového trénera: Je ním poslanec Dušan Galis!

NETKY.SK • 2 August 2013, 09:55 • 2 min
Slovan už má nového trénera: Je ním poslanec Dušan Galis!

BRATISLAVA - Trénerom futbalistov bratislavského Slovana sa podľa informácie portálu cas.sk stal Dušan Galis.

slovakia

left justify in out

Jeho nomináciu potvrdil majiteľ klubu úradujúceho slovenského majstra Ivan Kmotrík. Galis mužstvo prevzal v piatok a už v nedeľu ho bude viesť v zápase 4. kola Corgoň ligy proti Spartaku Myjava.

"Dušan Galis je v neustálom prepojení na bratislavský klub a jeho majiteľa, takže nevstupuje do nového prostredia. So Slovanom žal najväčšie úspechy začiatkom deväťdesiatych rokov, keď s ním získal posledný federálny titul a hneď po ňom i ďalšie slovenské," píše na svojej webovej stránke www.cas.sk.

Začiatkom týždňa poverilo vedenie Slovana Jozefa Valoviča, aby pripravoval mužstvo na zápas s Myjavou. Absolvoval s ním štyri tréningové jednotky a všetko nasvedčovalo tomu, že duel s Myjavou aj odkoučuje. Napokon sa vedenie klubu rozhodlo pre alternatívu s Dušanom Galisom, ktorý je poslancom Národnej rady SR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona