Slovan uvoľnil v piatok do predaja posledné vstupenky na Čerepovec

NETKY.SK • 25 Január 2013, 12:03 • 2 min
Slovan uvoľnil v piatok do predaja posledné vstupenky na Čerepovec

Slovan uvoľnil v piatok do predaja posledné vstupenky na Čerepovec - Hokej Posledné vstupenky na sobotňajší zápas so Severstaľom Čerepovec (17. 00) uvoľnilo vedenie HC Slovan Bratislava v piatok do predaja.

slovakia

left justify in out

img

Posledné vstupenky na sobotňajší zápas so Severstaľom Čerepovec (17.00) uvoľnilo vedenie HC Slovan Bratislava v piatok do predaja.

Ako informuje internetová stránka HC Slovan, dostalo sa do neho niekoľko desiatok vstupeniek a záujemcovia o ne si ich môžu zakúpiť v priebehu piatka na predajných miestach Ticketportal. V prípade, že sa nevypredajú, zvyšné vstupenky budú v predaji aj v deň zápasu v pokladniciach Slovnaft Arény od 14.00 h. Cena vstupeniek v dopredaji do všetkých sektorov s voľnými miestami je 24 eur.

Vzhľadom na avizovaný obrovský počet fanúšikov z Minska je viac ako pravdepodobné, že dopredaj na pondelkový zápas (28. januára) Slovana s Dinamom nebude.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies