Slovan uvoľnil Lásika, do konca sezóny bude hosťovať v Baníku Ostrava

NETKY.SK • 14 September 2015, 19:09 • 2 min
Slovan uvoľnil Lásika, do konca sezóny bude hosťovať v Baníku Ostrava

BRATISLAVA - Vedenie slovenského futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava uvoľnilo Richarda Lásika na hosťovanie do Baníka Ostrava.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný stredopoliar (nar. 18. augusta 1992), ktorý odohral tri zápasy aj v najcennejšom drese a strelil jeden gól, bude na severe Moravy pôsobiť do konca aktuálnej sezóny 2015/2016. V pondelok popoludní sa transfer uzavrel aj z formálnej stránky.


"Najvyššia česká súťaž má kvalitu a pozorne ju sledujeme. Rišo bude mať v silnej konkurencii príležitosť presvedčiť nás, že má na to, aby si v budúcnosti ešte obliekol dres Slovana," citovala oficiálna internetová stránka bratislavského tímu slová viceprezidenta klubu Ivana Kmotríka ml. Bývalý hráč talianskej Brescie, ktorý hosťoval v Ružomberku, sa koncom júla ocitol na transferovej listine Slovana Bratislava. V uplynulých dňoch sa Lásik pripravoval v ostravskom klube.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies