Slovan uspel s odvolaním, Vittek môže hrať už v šlágri proti Košiciam

NETKY.SK • 1 November 2013, 18:15 • 2 min
Slovan uspel s odvolaním, Vittek môže hrať už v šlágri proti Košiciam

BRATISLAVA - Vittek si mal pôvodne odpykať trojzápasový nepodmienečný trest, ktorý dostal za vylúčenie v zápase 14. kola proti AS Trenčín.

slovakia

left justify in out

Futbalistom úradujúceho majstra ŠK Slovan Bratislava pomôže v nedeľňajšom šlágri 16. kola Corgoň ligy proti MFK Košice (16.00 h) už aj útočník Róbert Vittek, ktorému Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) podmienečne odložila zostávajúci trest na jeden zápas na dobu šesť mesiacov (od 1. novembra 2013 do 30. marca 2014 - pozn.).

Najlepší strelec slovenskej reprezentácie v histórii samostatnosti si mal pôvodne odpykať trojzápasový nepodmienečný trest, ktorý dostal za vylúčenie v zápase 14. kola proti AS Trenčín. Dve stretnutia Vittek pauzoval, po nich sa funkcionári "belasých" úspešne odvolali na DK SFZ a tak ich kanonier môže proti Košiciam nastúpiť. Peter Nworah (FC Spartak Trnava) tiež uspel so žiadosťou o zmenu trestu a jedno súťažné stretnutie mu DK SFZ podmienečne odložila na 6 mesiacov od 1. novembra 2013 do 30. marca 2014.

DK SFZ za neoprávnený štart Lukáša Mihálika (FC ViOn Zlaté Moravce) v stretnutí 4. kola Slovnaft Cupu proti Senici (kontumačne 3:0 pre Senicu - pozn.) trestá hráča zákazom činnosti na jeden mesiac nepodmienečne od 25. októbra do 24. novembra 2013. Ďalej ukladá klubu peňažnú pokutu vo výške 700 €. Martinovi Babicovi nariadila zákaz výkonu funkcie kapitána družstva na dva mesiace nepodmienečne a tréner Dušan Liba v rovnakej "kauze" nebude môcť mesiac sedieť na lavičke ViOnu.  Za ôsme napomenutie žltou kartou zastavila disciplinárka pretekársku činnosť na dve majstrovské stretnutia nepodmienečne Máriusovi Charizopulosovi (FK Slovan Duslo Šaľa). Tomášovi Kóňovi (FK Senica) za vylúčenie v dueli s Trenčínom "naparila" dvojzápasový dištanc, Miroslavovi Gálikovi z Rimavskej Soboty vyrúbila dištanc na jedno stretnutie. Július Péntek z FC ŠTK Šamorín 1914 za podrazenie súpera v gólovej príležitosti dostal dve súťažné stretnutia nepodmienečne a Igor Držík (SFM Senec) po druhom napomenutí žltou kartou si tiež nezahrá v dvoch dueloch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies