Slovan ukončil trip prehrou 1:4 na ľade CSKA Moskva

NETKY.SK • 5 December 2012, 07:44 • 2 min
Slovan ukončil trip prehrou 1:4 na ľade CSKA Moskva

Slovan ukončil trip prehrou 1 4 na ľade CSKA Moskva - Hokej Hokejisti Slovana Bratislava zakončili štvorzápasový výjazd na klziskách súperov v Kontinentálnej hokejovej lige utorňajšou prehrou 1 4 na ľade CSKA Moskva. Domáci favorit rozhodol o svojom víťaz

slovakia

left justify in out

imgHokejisti Slovana Bratislava zakončili štvorzápasový výjazd na klziskách súperov v Kontinentálnej hokejovej lige utorňajšou prehrou 1:4 na ľade CSKA Moskva. Domáci favorit rozhodol o svojom víťazstve v tretej tretine, ktorú vyhral 3:0.

Jediný gól hostí strelil v 33. minúte počas presilovky český legionár Michal Vondrka. Slovanisti tak ukončili "trip" s bilanciou jedno víťazstvo a tri prehry pri skóre 5:11.

Zverencov trénera Rostislava Čadu teraz čaká v KHL trojdňová pauza, najbližšie sa predstavia v sobotu 8. decembra o 17.00 h na domácom ľade v ostro sledovanom "federálnom derby" proti pražskému Levu.

Úvod stretnutia priniesol opatrný hokej, v ktorom ani jeden z tímov nechcel otvoriť hru. Postupom času však technicky vyspelejší domáci tím začal podľa očakávania získavať hernú prevahu, tlačil sa stále viac a viac pred brankára Janusa a v 5. minúte hneď z prvej väčšej šance skóroval. Hráči CSKA sa v trojici vrútili do útočného pásma, Širokov cez Tabačka prihral na Alexandra Radulova a hviezdny útočník so šťastím prepasíroval puk popod brankára Slovana. Favorit sa dostal na koňa a ešte viac vygradoval svoj tlak. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies