Slovan - Trnava 2:1 vo 4. kole Corgoň ligy, Weissova víťazná premiéra

NETKY.SK • 8 August 2011, 10:46 • 2 min
Slovan - Trnava 2:1 vo 4. kole Corgoň ligy, Weissova víťazná premiéra

Slovan - Trnava 2:1 vo 4. kole Corgoň ligy, Weissova víťazná premiéra

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti bratislavského Slovana vyhrali v jednom z dvoch šlágrov 4. kola Corgoň ligy nad Spartakom Trnava 2:1. Na lavičke slovenského majstra absolvoval víťaznú premiéru reprezentačný kouč Vladimír Weiss.

      Slovan Bratislava - Spartak Trnava 2:1 (1:0)
      Góly: 7. Halenár, 69. Guédé - 73. Koubský, ŽK: Bagayoko - Koubský, Rozhodoval: Vnuk, 5486 divákov.
      Zostavy a striedania:
      Slovan:
      Putnocký - Bagayoko, Dosoudil, Dobrotka, Had - Kladrubský - Guédé, Milinkovič (55. Čikoš), Žofčák (78. Grendel) - Halenár (87. Kordič), Šebo    
      Spartak:
      Raška - Čarnota, Koubský, Diallo, Ľ. Hanzel - Karhan, Kaščák - Procházka, Vyskočil, Bicák (70. Ciprys) - Tomaček (84. Malchárek)

      V súťaživej atmosfére využili domáci hneď prvú šancu. Po nenápadnej akcii z ľavej strany sa Šebo ešte do koncovky nepretlačil, ale vzápätí sa najlepšie zorientoval na malom vápne Halenár, ktorý z otočky skóroval - 1:0. Po štvrťhodine hry Žofčák vystrašil Rašku priamo z rohového kopu, Guédého dorážka mierila tesne nad. Brankár hostí si poradil aj so streleckými pokusmi Koubského a Milinkoviča.  Trnava mohla vyrovnať v 21. minúte, gól mal na hlave Diallo, ale v jasnej šanci na vzdialenejšej žrdi sa preľakol. Vzápätí po rýchlom brejku pokus Bicáka kopíroval bránkovú čiaru domácich, ale gól z  toho nebol. Po polhodine začalo na Pasienkoch pršať, ale dážď priniesol hosťom len sériu štandardných situácií okolo šestnástky. Na druhej strane Halenár svojou delovkou tesne nad brvno ukázal, čo je jeho najsilnejšou stránkou.
      Po zmene strán na rozmočenom teréne mali hráči oboch tímov problémy s rovnováhou v osobných súbojoch. Ako prvý pohrozil Halenár, ale spoza šestnástky mieril presne na Rašku. Po hodine hry na seba upozornil Tomaček, ale Putnocký jeho kvalitnú ľavačku z priameho kopu vytlačil spod brvna do autu. Hostia pohrozili zásluhou Procházku, ktorý si vypýtal kolmicu do šestnástky, ale jeho krížnu strelu Putnocký zneškodnil. Udrelo tak opäť na druhej strane. Na pravej strane vnikol do šestnástky striedajúci Čikoš a jeho spätnú nahrávku poslal z prvej do siete reprezentant Guédé - 2:0. Lenže vzápätí prekvapil Putnockého po priamom kope Karhana hlavičkou zblízka Koubský - 2:1. Zápas dostal opäť náboj, ale mužstvá už až dokonca pozorne bránili.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies