Slovan spúšťa predpredaj vstupeniek na novú sezónu, ceny sa zvýšili

NETKY.SK • 12 Marec 2013, 14:19 • 2 min
Slovan spúšťa predpredaj vstupeniek na novú sezónu, ceny sa zvýšili

BRATISLAVA - Už o tri dni, v piatok 15. marca, spustí vedenie hokejového Slovana Bratislava prostredníctvom svojho partnera spoločnosti Tickeportal, predpredaj vstupeniek (permanentiek) na jeho druhú sezónu v KHL 2013/14. Ako informuje oficiálna internetová stránka Slovana, z celkovej kapacity 10.055 miest na sedenie sa uvoľní do predaja 5000 miest, čo predstavuje 50 percent kapacity Slovnaft Arény. Okrem predajných miest Ticketportalu sa budú dať vstupenky kupovať aj online cez www.ticketportal.sk.

slovakia

left justify in out

Až do nedele 14. apríla je predpredaj rezervovaný len pre doterajších držiteľov permanentiek, od pondelka 15. apríla až do stredy 31. júla, resp. kým sa nepredá všetkých 5000 vstupeniek, si ich budú môcť kupovať noví záujemcovia. V cene permanentky sú zahrnuté všetky domáce zápasy základnej časti KHL, všetky prípravné súboje v predsezónnom období, ako aj domáce stretnutia European Trophy 2013. V prípade, že sa Slovan znova prebojuje do play off, majú ich majitelia zaručené predkupné právo na svoje miesto v boji o Gagarinov pohár a budú mať aj samostatný vyhradený vstup do Slovnaft Arény. Ceny permenentiek sa pohybujú v rozpätí od 149 do 399 eur, pre nových klientov od 199 do 559 eur. Imobilní držitelia permanentky pri jej obnove zaplatia 149 eur, noví záujemcovia 199. 

Permanentka bude aj v budúcej sezóne prenosná. Novinkou pre všetkých majiteľov sezónnych vstupeniek "KHL-HC Slovan 2013/14" bude možnosť oficiálne uvoľňovať svoje miesto na konkrétny zápas cez "online Slovan klub" na portáli ticketportal.sk v prípade, že sa na stretnutí z akýchkoľvek dôvodov nemôžu zúčastniť. Za uvoľnenie miesta a jeho spätný dopredaj získajú majitelia permanentiek peniaze v hotovosti prostredníctvom svojho virtuálneho účtu vytvoreného v Ticketportali. Pripravuje sa tiež možnosť úhrady sezónnej vstupenky formou splátkového kalendára.

Pri predpokladanom počte minimálne 26 domácich zápasov v základnej časti, vychádza pri obnovení sezónnej vstupenky návšteva jedného zápasu na 14.20 eur (sektory za bránkou) a 15.30 (pozdĺžne sektory). V uplynulej sezóne sa priemerná cena vstupenky (od začiatku predaja elektronickými aukciami) vyšplhala na 24,60 eur, bez prestížnych zápasov s HC Lev Praha a zápasov play off.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies