Slovan si zaspomína na federálne derby so Spartou

NETKY.SK • 12 August 2013, 14:36 • 2 min
Slovan si zaspomína na federálne derby so Spartou

BRATISLAVA - Pamätníci bývalých derby medzi Slovanom Bratislava a Spartou Praha si môžu v utorok v Slovnaft aréne v Bratislave zaspomínať na slávne hokejové súboje. Oba kluby, ktoré majú miesto na hokejových mapách vo svojich krajinách, sa stretnú v rámci letnej súťaže European Trophy. Pre Slovan i Spartu to bude jedna z najvážnejších previerok pred začiatkom nadchádzajúcej sezóny. Súboj sa začne o 18.00 h.

slovakia

left justify in out

Bratislavský klub zatiaľ v príprave v štyroch zápasoch neprehral. Po troch víťazstvách nad Slaviou Praha, Spartakom Moskva a Torpedom Nižnij Novgorod vstúpili slovanisti úspešne aj do European Trophy, keď v piatok zdolali hokejistov Viedne Capitals 6:2. V utorok sa skončí jedna zo sérii. V príprave na novú sezónu neprehrala ani Sparta, ktorá zdolala Atlant Mytišči 3:1 a Chomutov 6:1. Sparta by mala do Bratislavy prísť aj s novou akvizíciou, kapitánom majstrov sveta 2010 Tomášom Rolínkom. Do bránky by sa mohol postaviť Tomáš Pöpperle, ktorý v predchádzajúcej sezóne chytal v KHL za Lev Praha.

Oba tímy sa stretli naposledy pred rokom v rámci European Trophy. Pražania vtedy v Bratislave vyhrali 5:3. Súboj je deň pred zápasom podľa siete Ticketportal vypredaný. Celková návšteva však bude záležať od držiteľov celosezónnych permanentiek, ktorí majú vstup voľný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies