Slovan si spríjemnil predzápasový program divadlom, Říha: Skvelá zábava

NETKY.SK • 8 Február 2016, 11:58 • 2 min
Slovan si spríjemnil predzápasový program divadlom, Říha: Skvelá zábava

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava si spríjemnili prípravu na pondelňajší duel v KHL proti Dinamu Riga návštevou divadla. Všetci hráči A-mužstva si spoločne s realizačným tímom ako aj trénermi mládežníckych kategórií vychutnali predstavenie s hokejovou tematikou "Zakázané uvoľnenie". Výborne sa tak naladili na skompletizovanie postupu do play off, na ktoré im v pondelok stačí získať jeden bod.

slovakia

left justify in out

Do hľadiska divadla Astorka Korzo’90 prišlo takmer 200 pozvaných hostí. Populárna hra, ktorá sa drží na scéne už tretiu sezónu, "belasých" pobavila. Tréner Miloš Říha návštevu divadla podporil. "Podobnú udalosť som tu zažil už v sezóne 2004/05, na predstavenie som sa veľmi tešil. Išlo o skvelú formu zábavy a spestrenia medzi náročnými zápasmi a tréningami. Čaká nás Dinamo Riga, kde chceme spečatiť postup do playoff," uviedol na oficiálnom klubovom webe Říha.

 

Kapitán tímu Tomáš Surový spoločne s Ľubomírom Višňovským a Marekom Viedenským obdarovali po skončení predstavenia kyticami vystupujúce herečky. "Bola to dobrá forma odreagovania sa. Výkony troch herečiek na pódiu boli bravúrne, celé predstavenie sme sa vynikajúco zabávali. Nás hokejistov s ním ešte spojila aj samotná hokejová tematika," uviedol Surový.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies