Slovan si pripravil pre fanúšikov špeciálny druh vstupeniek

NETKY.SK • 23 Október 2019, 18:47 • 2 min
Slovan si pripravil pre fanúšikov špeciálny druh vstupeniek

BRATISLAVA - Víťaz Fortuna ligy ŠK Slovan Bratislava spustil v dnešných hodinách predaj lístkov na zápasy v domácej lige, ako aj v lige UEFA 2019/2020.

slovakia

left justify in out

Balíček vstupeniek zahŕňa vstup na posledné jesenné kolo Fortuna ligy s DAC Dunajská Streda (7. decembra) a záverečný duel skupinovej fázy EL so Sportingom Braga (12. decembra). Balíková vstupenka je k dispozícii od 28 €. Podľa oficiálnej tlačovej správy klub zároveň zverejnil ceny na posledný duel v K-skupine s Bragou. Najlacnejšia vstupenka bude dostupná za 20 eur, najdrahšia štandardná vstupenka na tribúnu v kategórii Premium za 60 eur. Vstupenky sú dostupné prostredníctvom oficiálneho ticketingového partnera.

 

img

 

Až do 14. novembra bude v predaji len balíková vstupenka na zápasy s Dunajskou Stredou a Bragou. "Dôkladne sme zvažovali, ako pristúpiť k predaju vstupeniek na pre fanúšika najatraktívnejšie zápasy jesennej časti sezóny. Našou prioritou je vyjsť v ústrety priaznivcom, ktorí pravidelne navštevujú aj naše ligové zápasy. Preto sme duely s Dunajskou Stredou a Bragou spojili do jedného balíčka, ktorý automaticky zvýhodňuje toho fanúšika, ktorý má záujem podporiť Slovan aj v súboji s Dunajskou Stredou," vyjadril sa marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.

 

img

 

"Chceme, aby sa na očakávaný zápas s Bragou, pri ktorom už teraz evidujeme obrovský záujem, zaplnilo Tehelné pole práve vernými slovanistami, ktorí na takéto okamihy dlho čakali. Balíček nie je cenovo zvýhodnený, no fanúšikovi garantuje miesto na Dunajskú Stredu i na duel s Bragou, ktorý bude podľa našich predpokladov vypredaný," dodal Straka.

 

img

 

Až po 14. novembri bude spustený predaj samostatných vstupeniek na duel s Bragou. Po tomto dátume zároveň môžu permanentkári využiť predkupné právo na svoje miesto s garantovanou 30-percentnou zľavou na vstupenku. Predkupné právo platí aj pre tých fanúšikov, ktorí si zakúpili balíček na duely s Pohroním, Senicou a Sereďou.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies