Slovan sa rozlúčil s dvojicou zahraničných hráčov

NETKY.SK • 15 Jún 2017, 09:12 • 2 min
Slovan sa rozlúčil s dvojicou zahraničných hráčov

Bratislava - V kádri futbalistov Slovana Bratislava na sezónu 2017/18 sa už nepredstavia dvaja legionári, vedenie "Belasých" sa dohodlo na ukončení spolupráce s obrancom Lorenzom Burnetom a zároveň nepredĺžilo zmluvu so stredopoliarom Cleberom Silvom.

slovakia

left justify in out

"Oboch sme pred rokom získali ako voľných hráčov. Ani jeden z nich nás však svojimi výkonmi nepresvedčil. S Lorenzom Burnetom sme sa dohodli na predčasnom ukončení kontraktu, pričom musím zdôrazniť, že rokovania boli veľmi korektné. Cleberovi Silvovi sa skončila platnosť zmluvy, ktorú sme nepredĺžili. Obom prajem do ďalšej kariéry všetko dobré," povedal viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml. pre klubový web.

 

Holanďan Lorenzo Burnet nastúpil za Slovan v dvanástich súťažných zápasoch počas jesennej časti ročníka 2016/2017. Jarnú časť už strávil na hosťovaní v holandskom klube NEC Nijmegen. Brazílčan Cleber Silva prišiel do Slovana v lete 2016, pripísal si 14 súťažných štartov bez gólového zápisu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona