Slovan sa môže administratívne vrátiť do extraligy

NETKY.SK • 13 Február 2015, 13:54 • 2 min
Slovan sa môže administratívne vrátiť do extraligy

BRATISLAVA - Slovan Bratislava by sa mohol bez väčších problémov vrátiť po odchode z Kontinentálnej hokejovej ligy do slovenskej Tipsport extraligy.

slovakia

left justify in out

 Z administratívneho hľadiska by to bol jednoduchý návrat. "Ešte pri odchode do KHL rozhodli predstavitelia klubov a spoločnosti Pro-Hokej, že Slovan bude pri prípadnom návrate prijatý späť do extraligy. V sezóne, keď sa vráti, bude mať extraliga jedenásť účastníkov," uviedol v športovom spravodajstve RTVS Góly - body - sekundy šéf riadiaceho orgánu najvyššej slovenskej súťaže Pro-Hokeja Vladimír Paštinský.

 

Zástupcovia extraligistov ešte nedostali žiadnu konkrétnu žiadosť zo strany bratislavského Slovana o návrat do extraligy. Slovenský účastník KHL má však finančné problémy a možnosť jeho zotrvania v ruskej nadnárodnej súťaži je veľmi malá. V súvislosti s budúcnosťou Slovana sa spomína aj česká extraliga a rakúska EBEL. "Zatiaľ sme sa nestretli s požiadavkou zo strany Slovana. Funkcionári klubu robia všetko pre jeho zotrvanie v KHL," doplnil pre G-B-S Vladimír Paštinský. 

 

"Belasí" hrajú v KHL od sezóny 2012/2013. V roku 2012 opúšťali Tipsport extraligu ako úradujúci majstri. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies