Slovan s Radivojevičom nerokuje, vyhlásil Jaškin

NETKY.SK • 19 Október 2013, 13:04 • 2 min
Slovan s Radivojevičom nerokuje, vyhlásil Jaškin

BRATISLAVA - Radivojevičove pôsobenie v Nižnekamsku sa podľa ruských médií chýli ku koncu, v piatok už chýbal v zostave Neftechimiku v domácom súboji s Lokomotivom Jaroslavľ.

slovakia

left justify in out

Vedenie slovenského účastníka KHL Slovan Bratislava momentálne nevedie žiadne rokovania o príchode hokejového útočníka Branka Radivojeviča. Pre ruské médiá to uviedol výkonný riaditeľ "belasých" pre KHL Alexej Jaškin. "S Radivojevičom nerokujeme," citoval portál allhockey.ru slová Jaškina.

Klub v piatok na svojom facebook-ovom profile uviedol, že sa zaujíma o služby reprezentačného krídelníka, ktorý je blízko k ukončeniu spolupráce s Neftechimikom Nižnekamsk: "Situáciu pozorne sledujeme, rovnako ako v prípade ostatných aktuálne voľných hráčov. V každom jednotlivom prípade sú však dôležité najmä exaktné okolnosti ukončenia kontraktu (buy-out, 50% vyplatenie, iná alternatíva). Priebežne sa vyjadrovať k rokovaniam by nebolo taktické a mohlo by ohroziť pozitívny výsledok."

Radivojevičove pôsobenie v Nižnekamsku sa podľa ruských médií chýli ku koncu, v piatok už chýbal v zostave Neftechimiku v domácom súboji s Lokomotivom Jaroslavľ. Bývalý hráč Phoenixu, Philadelphie či Minnesoty prišiel do Nižnekamsku pred začiatkom sezóny zo Spartaka Moskva a za Neftechimik odohral 14 zápasov, v ktorých dosiahol len tri body (2+1). Nižnekamsku sa herne nedarí, v tabuľke Východnej konferencie momentálne figuruje na deviatej priečke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies