Slovan rešpektuje rozhodnutie Belasej Šlachty

NETKY.SK • 21 Október 2014, 16:00 • 2 min
Slovan rešpektuje rozhodnutie Belasej Šlachty

BRATISLAVA - Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava rešpektuje rozhodnutie občianskeho združenia Belasá Šlachta ukončiť pôsobenie ako oficiálny fanklub úradujúceho majstra SR.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia OZ rezignovali po stretnutí s majiteľom klubu Ivanom Kmotríkom. Ako hlavný dôvod uviedli nedostatok dôvery v súčasné vedenie klubu a to, že nevidia žiadny osoh pre seba ako fanúšikovské zoskupenie.

 

"ŠK Slovan Bratislava rešpektuje rozhodnutie občianskeho združenia Belasá Šlachta, ktoré prostredníctvom svojej internetovej stránky oznámilo ukončenie oficiálnej spolupráce s naším klubom. Klub si váži všetkých fanúšikov Slovana a je otvorený v budúcnosti komunikovať s akýmkoľvek združením fanúšikov Slovana, ktorého hlavným cieľom bude podpora nášho klubu," uvádza sa v stanovisku na oficiálnom webe "belasých" www.skslovan.com. 

 

Osemnásobný šampión SR v ére samostatnosti sa najbližšie predstaví vo štvrtok doma vo federálnom derby proti Sparte Praha v rámci 3. kola skupinovej fázy Európskej ligy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies