Slovan proti Viedni v bránke s Kopřivom a bez Ďatelinku

NETKY.SK • 9 August 2013, 11:46 • 2 min
Slovan proti Viedni v bránke s Kopřivom a bez Ďatelinku

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava nastúpi na piatkové stretnutie predsezónnej súťaže European Trophy proti UPC Viedeň Capitals v takmer rovnakej zostave, v akej hral vo štvrtok s Torpedom Nižnij Novgorod.

slovakia

left justify in out

Na zápasovej súpiske chýba len obranca Ivan Ďatelinka, zloženie útočných formácií je identické so štvrtkovým duelom. V bránke dostane šancu Miroslav Kopřiva, ktorý premiérovo chytal za Slovan v júli na ľade Slavie Praha. Jaroslav Janus bude duel sledovať zo striedačky. Informácie zverejnil web Slovana. 

Súboj s UPC Viedeň Capitals sa začne o 18.00 h v bratislavskej Slovnaft aréne. Ďalší zápas absolvujú "belasí" v utorok 13. augusta opäť doma proti Sparte Praha, o dva dni neskôr privítajú Chomutov. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s tímom UPC Viedeň Capitals: Kopřiva (Janus) - Sersen, Škoula, Sigalet, Mojžíš, V. Mihálik, Štajnoch, J. Brejčák - Netík, Bližňák, Bartovič - Miklík, Ölvecký, Vondrka - L. Hudáček, Kukumberg, M. Daňo - R. Mráz, A. Šťastný, T. Mikúš - Kolena 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona