Slovan proti Jyväskylä aj s uzdraveným J. Mikúšom

NETKY.SK • 23 August 2013, 11:20 • 2 min
Slovan proti Jyväskylä aj s uzdraveným J. Mikúšom

JYVÄSKYLÄ - Hokejový Slovan Bratislava nastúpi na piatkový súboj European Trophy na ľade fínskeho JYP Jyväskylä už aj s uzdraveným útočníkom Jurajom Mukúšom.

slovakia

left justify in out

Ten doteraz pauzoval pre rehabilitáciu po zranení ľavého kolena. V bránke nastúpi Jaroslav Janus, zo striedačky mu bude kryť chrbát Miroslav Kopřiva.

Juraj Mikúš sa predstaví na poste centra druhého útoku s krídlami Milanom Bartovičom a Tomášom Netíkom. Do prvého útoku sa posunie Michel Miklík, ktorý si zahrá s dvojicou Mário Bližňák, Michal Vondrka. Obranné dvojice tréneri ponechali v pôvodnom zložení. Proti Jyväsyklä nenastúpi trio Roman Kukumberg, Richard Mráz a Patrik Luža. 

Stretnutie sa začne o 17.30 h SELČ. Slovan po piatkovom súboji nastúpi na ďalší duel European Trophy už v sobotu 24. augusta o 16.00 h SELČ na ľade ďalšieho fínskeho mužstva KalPa Kuopio. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s JYP Jyväskylä (zdroj: hcslovan.sk): 
Janus (Kopřiva) - Sersen, Škoula, Sigalet, Mojžíš, V. Mihálik, Štajnoch, J. Brejčák, I. Ďatelinka - Miklík, Bližňák, Vondrka - Netík, J. Mikúš, Bartovič - Daňo, Ölvecký, L. Hudáček - Kolena, M. Bakoš, T. Mikúš. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies