Slovan proti Donbassu v bránke s Janusom

NETKY.SK • 6 September 2013, 12:16 • 2 min
Slovan proti Donbassu v bránke s Janusom

DONECK - Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia v piatkovom úvodnom stretnutí nového ročníka Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Donbassu Doneck v bránke s Jaroslavom Janusom. Na striedačke bude pripravený zasiahnuť Čech Miroslav Kopřiva. Informovala o tom oficiálna webstránka slovenského účastníka KHL.

slovakia

left justify in out

Zostavu ohlásil tréner "belasých" Rostislav Čada po piatkovom rannom rozkorčuľovaní. Obranné formácie zostali oproti poslednému zápasu nezmenené, siedmym bekom bude Vladimír Mihálik. Do útoku sa po zápasovej pauze zavinenej drobnými zdravotnými problémami vracia center Peter Ölvecký, ktorý bude hrať medzi Romanom Kukumbergom a Liborom Hudáčkom. Ďalší navrátilec do zostavy Michal Vondrka, ktorý vynechal pre reprezentačné povinnosti posledné dva zápasy "belasých" v European Trophy, vykorčuľuje v druhom útoku s Jurajom Mikúšom a Tomášom Netíkom.

Vo štvrtej formácii si zahrá trojica Milan Kolena, Tomáš Mikúš a Marko Daňo, ako trinásty útočník je v zostave písaný Richard Mráz. Do stretnutia nezasiahne tretí brankár Denis Godla, obranca Ján Brejčák a útočníci Martin Bakoš s Andrejom Kudrnom.
      
Zostava Slovana v zápase proti Donbassu (zdroj: hcslovan.sk): Janus - Škoula, Sersen, Sigalet, Kutlák, Mojžíš, Štajnoch, Mihálik - Miklík, Bližňák, Bartovič - Netík, J. Mikúš, Vondrka - Kukumberg, Ölvecký, Hudáček - Kolena, T. Mikúš, Daňo - R. Mráz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies