Slovan proti Dinamu Moskva s uzdraveným Ölveckým, ale bez Svatoša

NETKY.SK • 20 Február 2013, 12:30 • 2 min
Slovan proti Dinamu Moskva s uzdraveným Ölveckým, ale bez Svatoša

Slovan proti Dinamu Moskva s uzdraveným Ölveckým, ale bez Svatoša

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na úvodný zápas 1. kola play off KHL proti domácemu Dinamu Moskva (16.30 SEČ) v takmer identickej zostave, v akej odohrali záverečné stretnutie základnej časti na ľade Dinama Riga (1:3).

Jedinou výraznou zmenou je absencia Mareka Svatoša, ktorého v treťom útoku podľa hcslovan.sk nahradí Milan Kytnár. Po menšom zranení sa vracia do zostavy Slovana Peter Ölvecký, ktorý nastúpi v štvrtom útoku s krídlami Andrejom Šťastným a Tomášom Mikúšom. Útokom Dinama bude v bránke opäť čeliť Jaroslav Janus.



Zostava Slovana na úvodný zápas 1. kola play off proti Dinamu Moskva: Janus – Sersen, Sigalet, Mojžíš, Tabaček, Štajnoch, Mihálik - Miklík, J. Mikúš, Vondrka – Kukumberg, Bližňák, Bartovič - Kytnár, Lipiansky, Hudáček – T. Mikúš, Ölvecký, Šťastný - Preisinger.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies