Slovan proti Amuru s Brustom v bránke

NETKY.SK • 3 Január 2017, 12:10 • 2 min
Slovan proti Amuru s Brustom v bránke

BRATISLAVA - Tréner Slovana Bratislava Miloš Říha sa bude v utorňajšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy proti Amuru Chabarovsk (19.00) spoliehať na rovnakých hráčov ako v stretnutiach v období vianočných sviatkov.

slovakia

left justify in out

Dôveru v bránke znova dostane Brust. Obranné dvojice tvoria Sersen s Kundrátkom, Švarný s Plastinom a Starosta s Ďalogom. Pripravený bude Bačík. Na úvodné vhadzovanie sa postaví trojica Hlinka, Taffe, Cheechoo. Pri Nedorostovi a Jegličovi bude hrať v druhom útoku Vopelka.

 

Centrom tretieho je Surový s krídlami Musatovom a Chipchurom, štvrtú formáciu vytvoria Skalický, Šťastný a Lušňák. Na poslednú ôsmu postupovú pozíciu do play-off Západnej konferencie KHL mal Slovan v utorok predpoludním 15-bodové manko.

Predpokladaná zostava Slovana proti Chabarovsku (v utorok 3. januára od 19.00 h):
Brust (Pogge) - Sersen, Kundrátek, Švarný, Plastino, Starosta, Marek Ďaloga, Bačík - Michal Hlinka, Taffe, Cheechoo - V. Nedorost, Jeglič, Vopelka - Musatov, T. Surový, Chipchura - Skalický, Andrej Šťastný, Lušňák - Pätoprstý


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies