Slovan pripravil pre fanúšikov KHL Grand Opening

NETKY.SK • 12 September 2013, 16:51 • 2 min
Slovan pripravil pre fanúšikov KHL Grand Opening

BRATISLAVA - Slovan Bratislava pripravil pred prvým domácim zápasom v Kontinentálnej hokejovej lige 2013/2014, v ktorom nastúpi v utorok 17. septembra o 19.00 h proti Torpedu Nižnij Novgorod, atraktívne otvorenie KHL Grand Opening.

slovakia

left justify in out

Na špeciálnom podujatí vystúpia v trojhodinovom programe od 16.00 h na námestí pred Slovnaft Arenou hudobné skupiny Peter Bič Project, Hex a Iné Kafe. Súčasťou programu bude krst nového maskota Harvyho, skupina Hex odprezentuje nový gólový klaksón a Iné Kafe novú pieseň Slovana pre sezónu 2013/2014 Bratislava volá. Program moderuje dvojica z Fun rádia Marcel Forgáč a Milan "Junior" Zimnýkoval. Pripravené sú aj súťaže a hry o zaujímavé ceny.

Fanúšikovia, ktorí sa nedostanú na štadión, si budú môcť duel pozrieť na veľkoplošnej obrazovke. Prestávky medzi tretinami vyplnia vstupy z arény a vysielanie zábavných videí s hráčmi Slovana, ktoré Marcel Forgáč nahral počas predsezónnej prípravy. Informácie zverejnil web Slovana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies