Slovan pripravil pre domácich fanúšikov atraktívne otvorenie ročníka

NETKY.SK • 16 September 2013, 11:59 • 2 min
Slovan pripravil pre domácich fanúšikov atraktívne otvorenie ročníka

BRATISLAVA - Po štyroch zápasoch na klziskách súperov sa Slovan Bratislava predstaví v utorok 17. septembra prvýkrát v tejto sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy pred vlastnými fanúšikmi. Mužstvo, ktoré doteraz získalo dva body, privíta v Slovnaft Arene od 19.00 h Torpedo Nižnij Novgorod. Slovan pripravil pre fanúšikov viaceré novinky.

slovakia

left justify in out

Pred prvým duelom sa uskutoční akcia KHL Grand Opening. Na špeciálnom podujatí vystúpia v trojhodinovom programe od 16.00 h na námestí pred Slovnaft Arenou hudobné skupiny Peter Bič Project, Hex a Iné Kafe. Súčasťou programu bude krst nového maskota Harvyho, skupina Hex odprezentuje nový gólový klaksón a Iné Kafe novú pieseň Slovana pre sezónu 2013/2014 Bratislava volá. Program moderuje dvojica z Fun rádia Marcel Forgáč a Milan "Junior" Zimnýkoval. Pripravené sú aj súťaže a hry o zaujímavé ceny. 

Fanúšikovia, ktorí sa nedostanú na štadión, si budú môcť duel pozrieť na veľkoplošnej obrazovke. Prestávky medzi tretinami vyplnia vstupy z arény a vysielanie zábavných videí s hráčmi Slovana, ktoré Marcel Forgáč nahral počas predsezónnej prípravy. 

Pre návštevníkov domácich zápasov Slovana je vstupenka zároveň lístkom na MHD, ktorý platí dve hodiny pred začiatkom duelu až do posledného denného spoja. Hymny oboch krajín zaspievajú v aréne naživo, držitelia permanentiek budú mať vyhradené vlastné vstupy. Premiéru v utorok bude mať v hale aj maskot Harvy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies