Slovan prehral na ľade Torpeda 2:3 až po samostatných nájazdoch

NETKY.SK • 18 November 2012, 19:44 • 2 min
Slovan prehral na ľade Torpeda 2:3 až po samostatných nájazdoch

Slovan prehral na ľade Torpeda 2 3 až po samostatných nájazdoch - Hokej Rozhodujúci samostatný nájazd strelil hráč Torpeda Makarov. Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v nedeľňajšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Torpeda Nižnyj Novgorod 2

slovakia

left justify in out

img

Rozhodujúci samostatný nájazd strelil hráč Torpeda Makarov.

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v nedeľňajšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Torpeda Nižnyj Novgorod 2:3 po predĺžení a samostatných nájazdoch.

Zverenci trénera Rostislava Čadu sa najbližšie stretnú v stredu 21. novembra o 19.00 h opäť s Torpedom, no už na domácom ľade.


Torpedo Nižnyj Novgorod - Slovan Bratislava 3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0, 1:0)



Góly: 22. Varnakov (tr. strieľanie), 40. Thörnberg (Ellison, Kousa), rozh. nájazd Makarov - 19. Kukumberg, 54. Miklík (Kukumberg). Rozhodcovia: Dejev, Zacharov - Metalnikov, Sirotkin (všetci Rus.), vylúčení: 3:6, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 5500 divákov.

Torpedo Nižnyj Novgorod: Kovaľ - Hietanen, Malenkich, Varlamov, Kousa, Vasiliev, Jevsejenkov - Krikunov, Makarov, Thörnberg - Varnakov, Ellison, Siomin - Ugarov, Gorbunov, Potapov - Valuiskij, Galuzin, Černov

Slovan Bratislava: Janus – Štajnoch, Višňovský, Sekera, Švarný, Sersen, Tabaček - Bartovič, Bližňák, Hudáček – Miklík, Lipiansky, Vondrka - Kukumberg, Kytnár, Dravecký – Daňo, Ölvecký, Mikúš - Šťastný, Kudrna




Slovan nemal dobrý štart do zápasu a už po troch minútach sa musel brániť početnej presile. Na trestnú išiel Švarný, no domáci svoju prvú presilovku nepremenili. Hneď po nej si mužstvá zahrali štyria na štyroch a hra sa vyrovnala. Aktívni domáci robili súperovi problémy, čo vyústilo do početných vylúčení. Dvakrát po sebe išiel na trestnú Kukumberg, Torpedo si šance vytvorilo, ale Janus v bránke hostí odolal. V závere tretiny prišiel prvý gól duelu, o ktorý sa postaral práve Kukumberg a poslal tak svojich do vedenia.

Vedenie hostí však nevydržalo dlho a v hlavnej úlohe bol opäť Kukumberg. V 22. minúte fauloval unikajúceho útočníka a rozhodca nariadil trestné strieľanie, ktoré premenil Varnakov. Slovan sa mohol ujať vedenia pri takmer minútovej presilovke o dvoch hráčov, no ani on s početnou výhodou nenaložil dobre. To sa podarilo až Torpedu v 40. minúte duelu pri vylúčení Miklíka. Po kombinácii Kousu a Ellisona trafil presne Thörnberg a domáci viedli.

Slovan vstúpil do tretieho dejstva aktívne a snažil sa čo najskôr vyrovnať. Domáci však tlaku odolávali a gólman Kovaľ si s početnými pokusmi súpera poradil. Hráči Torpeda sa dostali spod tlaku v 52. minúte, keď išiel na trestnú Lipiansky. Krátko po jej konci sa však "belasým" podarilo vyrovnať. Kukumberg prihral Miklíkovi a ten poslal zápas do predĺženia. O triumfe Torpeda nakoniec rozhodol Makarov až v samostatných nájazdoch.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona