Slovan postúpil do semifinále Slovnaft cupu, Senicu zdolal po rozstrele

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 22:10 • 2 min
Slovan postúpil do semifinále Slovnaft cupu, Senicu zdolal po rozstrele

SENICA - Futbalisti Slovana Bratislava postúpili do semifinále 47. ročníka SP - Slovnaft Cup-u. V utorňajšom štvrťfinále vyhrali nad FK Senica až po jedenástkovom rozstrele 4:3, v riadnom hracom čase sa stretnutie skončilo 1:1.

slovakia

left justify in out

FK Senica - ŠK Slovan Bratislava 1:1 (1:1), na pokutové kopy 3:4

Góly: 15. Hromada - 44. Priškin. Rozhodoval: Leško, ŽK: Kontár, Hromada, Klec - Pliatsikas, Savičevič, 963 divákov

/do semifinále postúpil Slovan/

 

hlasy po zápase:

Dušan Vrťo, tréner Senice: "Na zápas sme sa veľmi tešili, pre naše mladé mužstvo je to skúsenosť. V prvých minútach sme vytriezveli, že ako má zápas vyzerať. Všetci ste videli, že inkasovaný gól nemal platiť. To je celkom bez diskusie. Naši chalani odviedli dobrý výkon, nemáme sa za čo hanbiť. Za dnešný výkon si mužstvo zaslúži pochvalu."

 

Nikos Papavasiliou, tréner Slovana: "Bol to pre nás náročný zápas. Rýchlo sme inkasovali, ale rýchlo sme sa z toho dostali. Cez prestávku sme zvýšili v kabíne hlas. Mucha ukázal, aký je dôležitý pre mužstvo. Taký je futbal, niekedy má tím šťastie, niekedy nemá. Sme radi, že sme postúpili."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies